Management Coaching


Als manager heb je meestal een overvolle agenda. Je wil je medewerkers helpen hun eigen doelen te ontwikkelen en hun bedrijfsdoelen te halen. Je wil ze aansturen, coachen, maar ook stimuleren zelf op ontdekkingstocht te gaan om hun persoonlijke competenties te vergroten.

Daarnaast heb je je eigen opdrachten en doelen in de organisatie te verwezenlijken. En hoe zit het met de ontwikkeling van je eigen competenties? Heb je wel een duidelijke kijk op jouw stijl van leidinggeven en beter nog, weet je of die effectief is in jouw team? Is jouw manier van communiceren met collega’s en medewerkers wel optimaal? En waar kun jij terecht met lastige vragen en dilemma’s op jouw niveau? Heb je voldoende zelfinzicht of reageer jij soms net iets te vaak vanuit een automatisme? Dan kun je kiezen voor een sessie Focussen of Voice Dialogue.

Wanneer je kiest je te laten ondersteunen door een coach met management ervaring, kun je in een veilige omgeving op zoek gaan naar wat jouw te ontwikkelen kanten zijn. Je krijgt een beeld van jouw primaire reactiepatronen. Je krijgt feedback op jouw handelen binnen de organisatie en je krijgt praktische informatie en tips om te kijken naar wat je zou kunnen veranderen of meer effectief kunt aanpakken. Je kunt je dilemma’s bespreken en ‘sparren’ met een ervaren management coach. Inzicht in wie je bent en hoe je handelt geeft je uiteindelijk meer balans en draagkracht om je dagen vitaal en met plezier in te vullen.

Het programma wordt bepaald op basis van de doelen en wensen van cliënt en organisatie.