Referenties


Anouk Hermans, Musical Koor Maastricht, teamtango

Tijdens het kooruitje van Musical Koor Maastricht, verzorgde Mayke Merten samen met haar man, een tangoworkshop. We kregen de basispasjes van de tango aangeleerd op een enthousiaste manier. Daarnaast zorgde Mayke op een speelse manier (met de tango als middel) dat wij als koor in gesprek met elkaar raakten over sfeer, communicatie e.d.
Mayke zorgde ervoor dat de gesprekken/discussies die op gang kwamen, in goede banen werden geleid en dat iedereen aan bod kwam om zijn verhaal te kunnen doen of mening te kunnen geven. Dit alles gebeurde met respect voor elkaar en er werd gebruik gemaakt van humor.
Wij hebben het allen als een leuke, afwisselende en leerzame workshop gevonden en hebben tips meegekregen naar de toekomst toe.

 Tineke Schram, persoonlijke ontwikkeling

 Door middel van allerlei gesprekken, spelen enz. slaag je erin de klant veel over zichzelf te laten ontdekken en inzicht te geven in hoe de processen in haar leven werken. Daardoor krijgt de klant een groot inzicht in zichzelf!

 Jouw sterke punten: Iemand een spiegel voorhouden, persoonlijke gevoelens loskoppelen door middel van een situatiebeschrijving, alles in stappen doen, vaart houden maar niets forceren. In een rollen spel een conflict met een collega uitwerken, iemand op verschillende stoelen laten zitten om verschillende delen van jezelf te leren kennen. Maar ook, doe eens iets vrolijks: we gaan samen dansen.

 ROC A12, Ede, Liesbeth Schöningh, management coaching

“Mayke Merten heeft een verrassend assortiment aan coachingsinstrumenten: o.a. spelvormen, tarotkaarten, verbeelding en geleide fantasie. Langs verschillende wegen pakt ze de kernvraag op.”

Universiteit Maastricht, Business School, workshop Change Management.

“Het was een nuttige ervaring, vooral vanwege de uitgebreide communicatie en interactie tussen coach en deelnemers. Veel theorie was niet nodig en dat was ook niet het geval in deze sessie. Alles bij elkaar, een goede sessie en een goede coach.”